Gå til hovedinnhold

Infopakke om havbruk

bilde2 film

Vi knuser myter, og følger forskerne i jakta på fakta om havbruket. Med film, tekst og bilder presenteres den nyeste kunnskapen fra havbruksforskningen.

Denne informasjonspakken er tilrettelagt for alle visningssenter for akvakultur i landet, men tilbys også skoler, museer og andre som driver med formidling og undervisning. 

Pakken inneholder kvalitetssikret utstillingsmateriale og er produsert for fysiske utstillinger og fysiske undervisningsareaner.

Innholdet skal være forståelig for barn fra 12 år og eldre – og like lærerikt for de voksne!

Filmen: «Jakta på fakta: Havbruk»

Vi knuser myter, og følger forskerne i jakta på fakta om havbruket.

Bli med forskerne Rune, Ellen og Marian ut i felt, for å finne svar på hvordan havbruk fungerer – og hvordan det påvirker miljøet.

Filmen varer i totalt 13 minutter, og passer til visning både på store og mindre skjermer.

Man kan også bestille «Jakta på fakta: Havbruk» som en «TV-serie», med fire korte, tematisk inndelte episoder, noe som kan fungere godt i en utstilling som publikum vandrer igjennom. Episodene varer ca. 3 minutter hver.

Tekst og bilder til infoskjermer

Pakken inkluderer også tekst og bilder om temaene som filmen skisserer opp. Dette er punktvis, kortfattet tekst som passer til visningsskjermer.

Teksten leveres ut i Power point-filer, og bildene får du separat i .jpg-format.

Bestill i dag – digital levering!

Klikk deg inn på vårt bestillingsskjema her.

Her kan du velge hvilken størrelse på filmfilen du ønsker, slik at du kan velge den kvaliteten som passer best til skjermen du ønsker å vise den på.

Du kan også velge å heller få den tilsendt i fire episoder. Episodene er kortere og leveres i medium størrelse.

Tekst- og bildepakken kommer også.

Når du har sendt inn bestillingen din, vil du i løpet av kort tid få tilsendt en lenke til en skyløsning der du kan laste ned ønsket innhold.

Vilkår

Denne info-pakken blir levert kostnadsfritt til bestiller. Men materialet skal brukes i den formen man får det tilsendt. Innholdet skal ikke redigeres, endres eller klippes om, brukes bare delvis eller suppleres med annet materiale, uten vår godkjenning.

Videre forplikter alle som bruker materialet seg til å oppdatere utstillinger, skjermer etc. når en ny utgave av infopakken utkommer. Vi tar sikte på å revidere infopakken ca. annethvert år, og ønsker ikke at utdaterte utgaver fortsatt står utstilt.

Institusjoner, bedrifter og organisasjoner som har fysiske lokaler til utstillings- og undervisningsformål kan bestille pakken. Den skal ikke distribueres videre på internett uten videre avtale med HI. 

Denne 1. utgaven av infopakken ble ferdigstilt 1. februar 2018.

Se episode 1 av «Jakta på fakta: Havbruk» her: