Gå til hovedinnhold

Figur

Figur 6. Fangst av torsk per Frøystad teine relatert til tid på året (a) område (b) og agn (c). I figur (a) og (b) er det oppgitt standardavvik som vertikale stolper. Dette er gjort for å vise variasjonen i torskefangstene. Figur (b og c) viser de samme fangstene som (a), men fangstene er i tillegg til sesong blitt oppdelt etter område (b) og hvilke agn som ble benyttet (c).
Figur 6.png
HTTP/1.0 200 OK Server: Zope/(2.13.22, python 2.7.18, linux2) ZServer/1.1 Date: Thu, 12 Jun 2025 14:23:31 GMT Access-Control-Allow-Methods: GET, OPTIONS Charset: utf-8 Last-Modified: Thu, 13 Dec 2018 10:36:15 GMT Connection: close Access-Control-Allow-Credentials: True Access-Control-Allow-Origin: * Access-Control-Allow-Headers: x-requested-with,content-type Content-Type: text/html Figur 6.png | Havforskningsinstituttet Gå til hovedinnhold

Figur

Figur 6. Fangst av torsk per Frøystad teine relatert til tid på året (a) område (b) og agn (c). I figur (a) og (b) er det oppgitt standardavvik som vertikale stolper. Dette er gjort for å vise variasjonen i torskefangstene. Figur (b og c) viser de samme fangstene som (a), men fangstene er i tillegg til sesong blitt oppdelt etter område (b) og hvilke agn som ble benyttet (c).
Figur 6.png
HTTP/1.0 200 OK Server: Zope/(2.13.22, python 2.7.18, linux2) ZServer/1.1 Date: Thu, 12 Jun 2025 14:23:32 GMT Access-Control-Allow-Methods: GET, OPTIONS Charset: utf-8 Last-Modified: Thu, 13 Dec 2018 10:36:15 GMT Connection: close Access-Control-Allow-Credentials: True Access-Control-Allow-Origin: * Access-Control-Allow-Headers: x-requested-with,content-type Content-Type: text/html Figur 6.png | Havforskningsinstituttet Gå til hovedinnhold

Figur

Figur 6. Fangst av torsk per Frøystad teine relatert til tid på året (a) område (b) og agn (c). I figur (a) og (b) er det oppgitt standardavvik som vertikale stolper. Dette er gjort for å vise variasjonen i torskefangstene. Figur (b og c) viser de samme fangstene som (a), men fangstene er i tillegg til sesong blitt oppdelt etter område (b) og hvilke agn som ble benyttet (c).
Figur 6.png