Gå til hovedinnhold

Figur

Figur 4. Fisk fra hvert forsøkskar ble først fordelt på 4 oppbevaringskar basert på fargen på det utvendige T-bar merket, deretter ble de enkeltvis håvet videre til behandling på enten 14, 27, 30 eller 33 °C før de ble returnert tilbake til det opprinnelige forsøkskaret. 
Figur4.png
HTTP/1.0 200 OK Server: Zope/(2.13.22, python 2.7.18, linux2) ZServer/1.1 Date: Sat, 01 Nov 2025 02:38:45 GMT Access-Control-Allow-Methods: GET, OPTIONS Charset: utf-8 Last-Modified: Thu, 13 Dec 2018 10:36:15 GMT Connection: close Access-Control-Allow-Credentials: True Access-Control-Allow-Origin: * Access-Control-Allow-Headers: x-requested-with,content-type Content-Type: text/html Figur4.png | Havforskningsinstituttet Gå til hovedinnhold

Figur

Figur 4. Fisk fra hvert forsøkskar ble først fordelt på 4 oppbevaringskar basert på fargen på det utvendige T-bar merket, deretter ble de enkeltvis håvet videre til behandling på enten 14, 27, 30 eller 33 °C før de ble returnert tilbake til det opprinnelige forsøkskaret. 
Figur4.png