Gå til hovedinnhold

Den blå time på Litteraturhuset: Hvorfor spiser vi ikke mer fisk?


Collage
Dato 15. november 2021 19:00 - 20:30
Sted Litteraturhuset i Bergen

Vi får stadig høre at vi bør spise mer fisk og annen sjømat – men så gjør vi likevel det motsatte. Hvorfor det? Hva kan gjøres? Og hvor sunt er det egentlig med fisk?

Vi har invitert et knippe sjømat- og ernæringseksperter til Litteraturhuset for å dele sine tanker og svare på dine spørsmål om fiskemiddagen. Havforskningsdirektør Sissel Rogne leder samtalen.

Arrangementet er gratis, og vi byr på lett servering.

Deltakere:

  • Sissel Rogne, direktør, Havforskningsinstituttet
  • Alfred Halstensen, professor UiB og overlege Haukeland universitetssjukehus
  • Simen Vatne, kokk, kokebokforfatter og deltaker i MasterChef Norge
  • Maria Wik Markhus, forsker, HI
  • Amalie Moxness Reksten, stipendiat og bronsevinner i Forsker Grand Prix, HI