Gå til hovedinnhold

Webinar: The gain of food system cooperation in the Nordic region – from healthy waters to healthy people


Picture1
Dato 16. juni 2022 10:00 - 11:30
Nettside Meld deg på her

I forbindelse med Norges formannskap i Nordisk ministerråd arrangerer det norske lederskapet av det Globale Handlingsnettverket Sustainable Food from the Oceans and Inland Waters for Food Security and Nutrition, under FNs ernæringstiår, et webinar om fordelen av matsystem-samarbeid i Norden.

Nordisk ministerråd er de nordiske regjeringenes offisielle samarbeidsorgan. De arbeider for felles nordiske løsninger på områder der de nordiske landene kan oppnå bedre resultater ved å samarbeide enn ved å løse oppgavene hver for seg.

I webinaret vil vi dele erfaringer fra det nordiske samarbeidet. De nye Nordiske næringsstoffanbefalinger (NNR2022), nøkkelhullsmerking og stillehavsøsters er tema som vil bli presentert.

Foredragsholdere på møtet er blant annet fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran, World Food Prize Laureate 2021 fra WorldFish Shakuntala Thilsted, programleder ved Havforskningsinstituttet og leder for ekspertgruppen for Havpanelet Peter Haugan og direktøren for WHOs avdeling for ernæring og helseutvikling Francesco Branca.

Meld deg på her

Se hele programmet her