Gå til hovedinnhold

Evaluering - fettfinneklipping av all oppdrettslaks (Rapport fra Havforskningen nr. 20 -2012)

Sammendrag

Det er i ulike sammenhenger etterlyst en metode for merking av oppdrettslaks for å kunne skille rømt oppdrettslaks fra vill laks i fjorder og elver på en enkel og sikker måte. Havforskningsinstituttet har tidligere foreslått fettfinneklipping som merkemetode til dette formålet.

HTTP/1.0 200 OK Server: Zope/(2.13.22, python 2.7.18, linux2) ZServer/1.1 Date: Fri, 23 May 2025 06:17:49 GMT Access-Control-Allow-Headers: x-requested-with,content-type Charset: utf-8 Connection: close Access-Control-Allow-Credentials: True Access-Control-Allow-Origin: * Access-Control-Allow-Methods: GET, OPTIONS Content-Type: text/html Evaluering - fettfinneklipping av all oppdrettslaks (Rapport fra Havforskningen nr. 20 -2012) | Havforskningsinstituttet Gå til hovedinnhold

Evaluering - fettfinneklipping av all oppdrettslaks (Rapport fra Havforskningen nr. 20 -2012)

Sammendrag

Det er i ulike sammenhenger etterlyst en metode for merking av oppdrettslaks for å kunne skille rømt oppdrettslaks fra vill laks i fjorder og elver på en enkel og sikker måte. Havforskningsinstituttet har tidligere foreslått fettfinneklipping som merkemetode til dette formålet.