KS&SMS Rederi14
KS&SMS-01 Internkontrollsystemet for Rederi
KS&SMS-1 Hovedmanual9
KS&SMS-2 Administrative rutiner6
KS&SMS-3 Skipsoperasjoner10
KS&SMS-3-1 Hovedmanual Skipsoperasjoner XXX0
KS&SMS 3-3 Beredskapsmanual6
Kristine Bonnevie8
KS-SMS-03-02 Skipsoperasjonsmanual11
KS&SMS-03-04 SOPEP manual1
KS&SMS-03-05 ISPS manual1
KS&SMS-03-06 SEEMP manual2
Risikovurderinger4
Fartøyspesifikke sjekklister og prosedyrer2
Maritime Labour Convention (MLC)40
KS&SMS-03-2-6-01 Operasjoner med økt risiko
KS&SMS-06-2-01 Prosedyre for ansettelse, på, om- og avmønstring av mannskap
KS&SMS-03-2-8-01 Verneombud
KS&SMS-03-2-3-01 Opplæring om bord
KS&SMS-03-2-3-02 Familiarisering for mannskap, norsk
KS&SMS-03-2-2-02 Stillingsinstruks Kaptein
KS&SMS-03-2-8-02 Verne og miljøutvalg
KS&SMS-03-2-9-02 Klage på arbeids- og levevilkår
KS&SMS-01-02 Sikkerhets-, kvalitets- og miljøpolicy
KS&SMS-06-2-03 Ansettelsesavtale Rederi
KS&SMS-03-2-3-03 Familiarisation-crew and cruise participants
KS&SMS-03-2-12-1-03 Selvassurandørbekreftelse Kristine Bonnevie
KS&SMS-03-2-12-04 DMLC II - Kristine Bonnevie
KS&SMS-03-2-3-04 Kontroll av Mannskapskvalifikasjoner
KS&SMS-03-2-9-04 Rapportering rundt arbeids- og levevilkår ombord
KS&SMS-06-2-05 Opplysninger ved nyansettelser
KS&SMS-06-2-06 Arbeidstakere under 18 år.
KS&SMS-03-2-9-06 Skjema "Standard Medical form"
KS&SMS-06-2-09 Rederiets ernæring, trenings og velferdsprofil
KS&SMS-03-2-6-09 Prosedyre Risikohåndtering for rederi
KS&SMS-03-2-2-10 Stillingsinstruks Stuert
KS&SMS-03-2-6-10 Risikovurdering mal
KS&SMS-03-2-2-11 Stillingsinstruks Kokekyndig Matros
KS&SMS-03-2-3-11 Hviletid
KS&SMS-03-2-3-20 Familiarisering for andre enn besetning, Norsk versjon
KS&SMS-03-2-3-21 Familiarisering for andre enn besetning, Engelsk versjon,
KS&SMS-03-2-4-23 Prosedyre for innkjøp, oppbevaring og tilbereding av mat med særskilt oppmerksomhet.
KS&SMS-03-2-7-24 Registrering av øvelseselementer for mannskap
KS&SMS-03-2-4-24 Ukentlig inspeksjon av innredning
KS&SMS-03-2-4-25 Prosedyre for rengjøringsrutiner lugarer og fellesområder
KS&SMS-03-2-3-25 Oppslag Arbeid / Hviletid
KS&SMS-03-2-3-26 Oppslag Arbeid / Hviletid Engelsk
KS&SMS-03-2-4-26 Prosedyre for rengjøringsrutiner bysse, pantry, messe proviantstoreser og vaskeri.
KS&SMS-03-2-4-27 Prosedyre for mat håndtering, lagring og tilberedning.
KS&SMS-03-2-4-28 Tilberedelse av matvarer
KS&SMS-03-2-4-29 Prosedyre for kontroll av drikkevann
KS&SMS-03-2-4-34 Prosedyre for Medisin og Medisinsk behandling
KS&SMS-03-2-4-35 Prosedyre for kjemikalie håndtering
KS&SMS-03-2-4-36 Prosedyre for håndtering av biologiske faktorer
KS&SMS-03-2-4-37 Beredskapsplan ved uforutsett høy eksponering av kjemikalier.
Polar Operasjons Manual (POM)37
Hans Brattström7
KS&SMS-03-02 Skipsoperasjonsmanual11
KS&SMS-03-06 SEEMP manual1
Maritime Labour Convention (MLC)39
KS&SMS-03-2-12-01 DMLC II
KS&SMS-03-2-6-01 Operasjoner med økt risiko
KS&SMS-06-2-01 Prosedyre for ansettelse, på, om- og avmønstring av mannskap
KS&SMS-03-2-8-01 Verneombud
KS&SMS-03-2-3-01 Opplæring om bord
KS&SMS-03-2-3-02 Familiarisering for mannskap, norsk
KS&SMS-03-2-2-02 Stillingsinstruks Kaptein
KS&SMS-03-2-8-02 Verne og miljøutvalg
KS&SMS-03-2-9-02 Klage på arbeids- og levevilkår
KS&SMS-01-02 Sikkerhets-, kvalitets- og miljøpolicy
KS&SMS-06-2-03 Ansettelsesavtale Rederi
KS&SMS-03-2-3-03 Familiarisation-crew and cruise participants
KS&SMS-03-2-3-04 Kontroll av Mannskapskvalifikasjoner
KS&SMS-03-2-9-04 Rapportering rundt arbeids- og levevilkår ombord
KS&SMS-06-2-05 Opplysninger ved nyansettelser
KS&SMS-06-2-06 Arbeidstakere under 18 år.
KS&SMS-03-2-9-06 Skjema "Standard Medical form"
KS&SMS-06-2-09 Rederiets ernæring, trenings og velferdsprofil
KS&SMS-03-2-6-09 Prosedyre Risikohåndtering for rederi
KS&SMS-03-2-2-10 Stillingsinstruks Stuert
KS&SMS-03-2-6-10 Risikovurdering mal
KS&SMS-03-2-2-11 Stillingsinstruks Kokekyndig Matros
KS&SMS-03-2-3-11 Hviletid
KS&SMS-03-2-3-20 Familiarisering for andre enn besetning, Norsk versjon
KS&SMS-03-2-3-21 Familiarisering for andre enn besetning, Engelsk versjon,
KS&SMS-03-2-4-23 Prosedyre for innkjøp, oppbevaring og tilbereding av mat med særskilt oppmerksomhet.
KS&SMS-03-2-7-24 Registrering av øvelseselementer for mannskap
KS&SMS-03-2-4-24 Ukentlig inspeksjon av innredning
KS&SMS-03-2-4-25 Prosedyre for rengjøringsrutiner lugarer og fellesområder
KS&SMS-03-2-3-25 Oppslag Arbeid / Hviletid
KS&SMS-03-2-3-26 Oppslag Arbeid / Hviletid Engelsk
KS&SMS-03-2-4-26 Prosedyre for rengjøringsrutiner bysse, pantry, messe proviantstoreser og vaskeri.
KS&SMS-03-2-4-27 Prosedyre for mat håndtering, lagring og tilberedning.
KS&SMS-03-2-4-28 Tilberedelse av matvarer
KS&SMS-03-2-4-29 Prosedyre for kontroll av drikkevann
KS&SMS-03-2-4-34 Prosedyre for Medisin og Medisinsk behandling
KS&SMS-03-2-4-35 Prosedyre for kjemikalie håndtering
KS&SMS-03-2-4-36 Prosedyre for håndtering av biologiske faktorer
KS&SMS-03-2-4-37 Beredskapsplan ved uforutsett høy eksponering av kjemikalier.
Fartøyspesifike prosedyrer / sjekk lister16
Risikovurderinger4
Lønn og diverse2
Standard maler33
G. M. Dannevig5
KS&SMS-03-02 Skipsoperasjonsmanual11
KS&SMS-03-06 SEEMP manual1
Maritime Labour Convention (MLC)40
KS&SMS-03-2-12-01 DMLC II
KS&SMS-03-2-6-01 Operasjoner med økt risiko
KS&SMS-06-2-01 Prosedyre for ansettelse, på, om- og avmønstring av mannskap
KS&SMS-03-2-8-01 Verneombud
KS&SMS-03-2-3-01 Opplæring om bord
KS&SMS-03-2-3-02 Familiarisering for mannskap, norsk
KS&SMS-03-2-2-02 Stillingsinstruks Kaptein
KS&SMS-03-2-8-02 Verne og miljøutvalg
KS&SMS-03-2-9-02 Klage på arbeids- og levevilkår
KS&SMS-01-02 Sikkerhets-, kvalitets- og miljøpolicy
KS&SMS-06-2-03 Ansettelsesavtale Rederi
KS&SMS-03-2-2-03 Stillingsinstruks Kaptein G.M. Dannevig
KS&SMS-03-2-3-03 Familiarisation-crew and cruise participants
KS&SMS-03-2-3-04 Kontroll av Mannskapskvalifikasjoner
KS&SMS-03-2-9-04 Rapportering rundt arbeids- og levevilkår ombord
KS&SMS-06-2-05 Opplysninger ved nyansettelser
KS&SMS-06-2-06 Arbeidstakere under 18 år.
KS&SMS-03-2-9-06 Skjema "Standard Medical form"
KS&SMS-06-2-09 Rederiets ernæring, trenings og velferdsprofil
KS&SMS-03-2-6-09 Prosedyre Risikohåndtering for rederi
KS&SMS-03-2-2-10 Stillingsinstruks Stuert
KS&SMS-03-2-6-10 Risikovurdering mal
KS&SMS-03-2-2-11 Stillingsinstruks Kokekyndig Matros
KS&SMS-03-2-3-11 Hviletid
KS&SMS-03-2-3-20 Familiarisering for andre enn besetning, Norsk versjon
KS&SMS-03-2-3-21 Familiarisering for andre enn besetning, Engelsk versjon,
KS&SMS-03-2-4-23 Prosedyre for innkjøp, oppbevaring og tilbereding av mat med særskilt oppmerksomhet.
KS&SMS-03-2-7-24 Registrering av øvelseselementer for mannskap
KS&SMS-03-2-4-24 Ukentlig inspeksjon av innredning
KS&SMS-03-2-4-25 Prosedyre for rengjøringsrutiner lugarer og fellesområder
KS&SMS-03-2-3-25 Oppslag Arbeid / Hviletid
KS&SMS-03-2-3-26 Oppslag Arbeid / Hviletid Engelsk
KS&SMS-03-2-4-26 Prosedyre for rengjøringsrutiner bysse, pantry, messe proviantstoreser og vaskeri.
KS&SMS-03-2-4-27 Prosedyre for mat håndtering, lagring og tilberedning.
KS&SMS-03-2-4-28 Tilberedelse av matvarer
KS&SMS-03-2-4-29 Prosedyre for kontroll av drikkevann
KS&SMS-03-2-4-34 Prosedyre for Medisin og Medisinsk behandling
KS&SMS-03-2-4-35 Prosedyre for kjemikalie håndtering
KS&SMS-03-2-4-36 Prosedyre for håndtering av biologiske faktorer
KS&SMS-03-2-4-37 Beredskapsplan ved uforutsett høy eksponering av kjemikalier.
Fartøyspesifikke sjekklister og prosedyrer5
Risikovurderinger4
Kronprins Haakon10
Operasjons manual11
KS&SMS-03-04 SOPEP manual1
KS&SMS-03-06 SEEMP manual1
Risikovurderinger4
Fartøyspesifikke Prosedyrer og sjekklister11
Maritime Labour Convention (MLC)41
KS&SMS-03-2-6-01 Operasjoner med økt risiko
KS&SMS-06-2-01 Prosedyre for ansettelse, på, om- og avmønstring av mannskap
KS&SMS-03-2-8-01 Verneombud
KS&SMS-03-2-3-01 Opplæring om bord
KS&SMS-03-2-3-02 Familiarisering for mannskap, norsk
KS&SMS-03-2-2-02 Stillingsinstruks Kaptein
KS&SMS-03-2-8-02 Verne og miljøutvalg
KS&SMS-03-2-9-02 Klage på arbeids- og levevilkår
KS&SMS-01-02 Sikkerhets-, kvalitets- og miljøpolicy
KS&SMS-06-2-03 Ansettelsesavtale Rederi
KS&SMS-03-2-2-03 Stillingsinstruks Kaptein G.M. Dannevig
KS&SMS-03-2-3-03 Familiarisation-crew and cruise participants
KS&SMS-03-2-3-04 Kontroll av Mannskapskvalifikasjoner
KS&SMS-03-2-9-04 Rapportering rundt arbeids- og levevilkår ombord
KS&SMS-06-2-05 Opplysninger ved nyansettelser
KS&SMS-03-2-12-1-05 Selvassurandørbekreftelse Kronprins Haakon
KS&SMS-03-2-12-05 DMLC II - Kronprins Haakon
KS&SMS-03-2-9-06 Skjema "Standard Medical form"
KS&SMS-06-2-06 Arbeidstakere under 18 år.
KS&SMS-03-2-6-09 Prosedyre Risikohåndtering for rederi
KS&SMS-06-2-09 Rederiets ernæring, trenings og velferdsprofil
KS&SMS-03-2-6-10 Risikovurdering mal
KS&SMS-03-2-2-10 Stillingsinstruks Stuert
KS&SMS-03-2-2-11 Stillingsinstruks Kokekyndig Matros
KS&SMS-03-2-3-11 Hviletid
KS&SMS-03-2-3-20 Familiarisering for andre enn besetning, Norsk versjon
KS&SMS-03-2-3-21 Familiarisering for andre enn besetning, Engelsk versjon,
KS&SMS-03-2-4-23 Prosedyre for innkjøp, oppbevaring og tilbereding av mat med særskilt oppmerksomhet.
KS&SMS-03-2-7-24 Registrering av øvelseselementer for mannskap
KS&SMS-03-2-4-24 Ukentlig inspeksjon av innredning
KS&SMS-03-2-4-25 Prosedyre for rengjøringsrutiner lugarer og fellesområder
KS&SMS-03-2-3-25 Oppslag Arbeid / Hviletid
KS&SMS-03-2-3-26 Oppslag Arbeid / Hviletid Engelsk
KS&SMS-03-2-4-26 Prosedyre for rengjøringsrutiner bysse, pantry, messe proviantstoreser og vaskeri.
KS&SMS-03-2-4-27 Prosedyre for mat håndtering, lagring og tilberedning.
KS&SMS-03-2-4-28 Tilberedelse av matvarer
KS&SMS-03-2-4-29 Prosedyre for kontroll av drikkevann
KS&SMS-03-2-4-34 Prosedyre for Medisin og Medisinsk behandling
KS&SMS-03-2-4-35 Prosedyre for kjemikalie håndtering
KS&SMS-03-2-4-36 Prosedyre for håndtering av biologiske faktorer
KS&SMS-03-2-4-37 Beredskapsplan ved uforutsett høy eksponering av kjemikalier.
Standard Maler (kopi)44
Polar operasjons manual (PWOM)44
Miljø2
Helikopter operasjoner16
Dr. Fridtjof Nansen8
KS&SMS-03-02 Skipsoperasjonsmanual11
KS&SMS-03-04 SOPEP manual1
KS&SMS-03-05 ISPS manual1
KS&SMS-03-06 SEEMP manual2
Risikovurderinger3
Fartøy prosedyrer og sjekklister10
Maritime Labour Convention (MLC)40
KS&SMS-03-2-12-1-01 Havforskningsinstitu MLC Liability Cert Renewal - DR. FRIDTJOF NANSEN RS492
KS&SMS-03-2-6-01 Operasjoner med økt risiko
KS&SMS-06-2-01 Prosedyre for ansettelse, på, om- og avmønstring av mannskap
KS&SMS-03-2-8-01 Verneombud
KS&SMS-03-2-3-01 Opplæring om bord
KS&SMS-03-2-3-02 Familiarisering for mannskap, norsk
KS&SMS-03-2-2-02 Stillingsinstruks Kaptein
KS&SMS-03-2-8-02 Verne og miljøutvalg
KS&SMS-03-2-9-02 Klage på arbeids- og levevilkår
KS&SMS-01-02 Sikkerhets-, kvalitets- og miljøpolicy
KS&SMS-03-2-12-1-02 Havforskningsinstitu MLC Cert Repatriation Renewal - DR. FRIDTJOF NANSEN RS491 - 20717408
KS&SMS-03-2-12-02 DMLC II - Dr. Fridtjof Nansen
KS&SMS-06-2-03 Ansettelsesavtale Rederi
KS&SMS-03-2-3-03 Familiarisation-crew and cruise participants
KS&SMS-03-2-3-04 Kontroll av Mannskapskvalifikasjoner
KS&SMS-03-2-9-04 Rapportering rundt arbeids- og levevilkår ombord
KS&SMS-06-2-05 Opplysninger ved nyansettelser
KS&SMS-06-2-06 Arbeidstakere under 18 år.
KS&SMS-03-2-9-06 Skjema "Standard Medical form"
KS&SMS-06-2-09 Rederiets ernæring, trenings og velferdsprofil
KS&SMS-03-2-6-09 Prosedyre Risikohåndtering for rederi
KS&SMS-03-2-2-10 Stillingsinstruks Stuert
KS&SMS-03-2-6-10 Risikovurdering mal
KS&SMS-03-2-3-11 Hviletid
KS&SMS-03-2-3-20 Familiarisering for andre enn besetning, Norsk versjon
KS&SMS-03-2-3-21 Familiarisering for andre enn besetning, Engelsk versjon,
KS&SMS-03-2-4-23 Prosedyre for innkjøp, oppbevaring og tilbereding av mat med særskilt oppmerksomhet.
KS&SMS-03-2-7-24 Registrering av øvelseselementer for mannskap
KS&SMS-03-2-4-24 Ukentlig inspeksjon av innredning
KS&SMS-03-2-4-25 Prosedyre for rengjøringsrutiner lugarer og fellesområder
KS&SMS-03-2-3-25 Oppslag Arbeid / Hviletid
KS&SMS-03-2-3-26 Oppslag Arbeid / Hviletid Engelsk
KS&SMS-03-2-4-26 Prosedyre for rengjøringsrutiner bysse, pantry, messe proviantstoreser og vaskeri.
KS&SMS-03-2-4-27 Prosedyre for mat håndtering, lagring og tilberedning.
KS&SMS-03-2-4-28 Tilberedelse av matvarer
KS&SMS-03-2-4-29 Prosedyre for kontroll av drikkevann
KS&SMS-03-2-4-34 Prosedyre for Medisin og Medisinsk behandling
KS&SMS-03-2-4-35 Prosedyre for kjemikalie håndtering
KS&SMS-03-2-4-36 Prosedyre for håndtering av biologiske faktorer
KS&SMS-03-2-4-37 Beredskapsplan ved uforutsett høy eksponering av kjemikalier.
Standard Maler (kopi)44
Johan Hjort8
KS&SMS-03-02 Skipsoperasjonsmanual11
KS&SMS-03-04 SOPEP manual1
KS&SMS-03-05 ISPS manual1
KS&SMS-03-06 SEEMP manual2
Risikovurderinger4
Fartøyspesifike Sjekklister og prosedyrer7
Maritime Labour Convention (MLC)2
KS&SMS-03-2-12-06 DMLC II - Johan Hjort
DMLC II med tilhørende prosedyrer40
KS&SMS-03-2-6-01 Operasjoner med økt risiko
KS&SMS-06-2-01 Prosedyre for ansettelse, på, om- og avmønstring av mannskap
KS&SMS-03-2-8-01 Verneombud
KS&SMS-03-2-3-01 Opplæring om bord
KS&SMS-03-2-3-02 Familiarisering for mannskap, norsk
KS&SMS-03-2-2-02 Stillingsinstruks Kaptein
KS&SMS-03-2-8-02 Verne og miljøutvalg
KS&SMS-03-2-9-02 Klage på arbeids- og levevilkår
KS&SMS-01-02 Sikkerhets-, kvalitets- og miljøpolicy
KS&SMS-06-2-03 Ansettelsesavtale Rederi
KS&SMS-03-2-3-03 Familiarisation-crew and cruise participants
KS&SMS-03-2-3-04 Kontroll av Mannskapskvalifikasjoner
KS&SMS-03-2-9-04 Rapportering rundt arbeids- og levevilkår ombord
KS&SMS-06-2-05 Opplysninger ved nyansettelser
KS&SMS-06-2-06 Arbeidstakere under 18 år.
KS&SMS-03-2-12-06 DMLC II - Johan Hjort
KS&SMS-03-2-12-1-06 Selvassurandørbekreftelse Johan Hjort
KS&SMS-03-2-9-06 Skjema "Standard Medical form"
KS&SMS-06-2-09 Rederiets ernæring, trenings og velferdsprofil
KS&SMS-03-2-6-09 Prosedyre Risikohåndtering for rederi
KS&SMS-03-2-2-10 Stillingsinstruks Stuert
KS&SMS-03-2-6-10 Risikovurdering mal
KS&SMS-03-2-2-11 Stillingsinstruks Kokekyndig Matros
KS&SMS-03-2-3-11 Hviletid
KS&SMS-03-2-3-20 Familiarisering for andre enn besetning, Norsk versjon
KS&SMS-03-2-3-21 Familiarisering for andre enn besetning, Engelsk versjon,
KS&SMS-03-2-4-23 Prosedyre for innkjøp, oppbevaring og tilbereding av mat med særskilt oppmerksomhet.
KS&SMS-03-2-7-24 Registrering av øvelseselementer for mannskap
KS&SMS-03-2-4-24 Ukentlig inspeksjon av innredning
KS&SMS-03-2-4-25 Prosedyre for rengjøringsrutiner lugarer og fellesområder
KS&SMS-03-2-3-25 Oppslag Arbeid / Hviletid
KS&SMS-03-2-3-26 Oppslag Arbeid / Hviletid Engelsk
KS&SMS-03-2-4-26 Prosedyre for rengjøringsrutiner bysse, pantry, messe proviantstoreser og vaskeri.
KS&SMS-03-2-4-27 Prosedyre for mat håndtering, lagring og tilberedning.
KS&SMS-03-2-4-28 Tilberedelse av matvarer
KS&SMS-03-2-4-29 Prosedyre for kontroll av drikkevann
KS&SMS-03-2-4-34 Prosedyre for Medisin og Medisinsk behandling
KS&SMS-03-2-4-35 Prosedyre for kjemikalie håndtering
KS&SMS-03-2-4-36 Prosedyre for håndtering av biologiske faktorer
KS&SMS-03-2-4-37 Beredskapsplan ved uforutsett høy eksponering av kjemikalier.
Polar Operasjons Manual (POM)37
G O Sars10
KS&SMS-03-02 Skipsoperasjonsmanual11
KS&SMS-03-04 SOPEP manual1
KS&SMS-03-05 ISPS manual1
KS&SMS-03-06 SEEMP manual2
Risikovurderinger5
Fartøy prosedyrer og sjekklister9
Standard Maler44
Maritime Labour Convention (MLC)40
KS&SMS-03-2-3-01 Opplæring om bord
KS&SMS-03-2-6-01 Operasjoner med økt risiko
KS&SMS-06-2-01 Prosedyre for ansettelse, på, om- og avmønstring av mannskap
KS&SMS-03-2-8-01 Verneombud
KS&SMS-03-2-8-02 Verne og miljøutvalg
KS&SMS-03-2-9-02 Klage på arbeids- og levevilkår
KS&SMS-01-02 Sikkerhets-, kvalitets- og miljøpolicy
KS&SMS-03-2-3-02 Familiarisering for mannskap, norsk
KS&SMS-03-2-2-02 Stillingsinstruks Kaptein
KS&SMS-03-2-3-03 Familiarisation-crew and cruise participants
KS&SMS-06-2-03 Ansettelsesavtale Rederi
KS&SMS-03-2-12-03 DMLC II - G O Sars
KS&SMS-03-2-12-1-04 Selvassurandørbekreftelse G O Sars
KS&SMS-03-2-9-04 Rapportering rundt arbeids- og levevilkår ombord
KS&SMS-03-2-3-04 Kontroll av Mannskapskvalifikasjoner
KS&SMS-06-2-05 Opplysninger ved nyansettelser
KS&SMS-06-2-06 Arbeidstakere under 18 år.
KS&SMS-03-2-9-06 Skjema "Standard Medical form"
KS&SMS-06-2-09 Rederiets ernæring, trenings og velferdsprofil
KS&SMS-03-2-6-09 Prosedyre Risikohåndtering for rederi
KS&SMS-03-2-2-10 Stillingsinstruks Stuert
KS&SMS-03-2-6-10 Risikovurdering mal
KS&SMS-03-2-2-11 Stillingsinstruks Kokekyndig Matros
KS&SMS-03-2-3-11 Hviletid
KS&SMS-03-2-3-20 Familiarisering for andre enn besetning, Norsk versjon
KS&SMS-03-2-3-21 Familiarisering for andre enn besetning, Engelsk versjon,
KS&SMS-03-2-4-23 Prosedyre for innkjøp, oppbevaring og tilbereding av mat med særskilt oppmerksomhet.
KS&SMS-03-2-7-24 Registrering av øvelseselementer for mannskap
KS&SMS-03-2-4-24 Ukentlig inspeksjon av innredning
KS&SMS-03-2-4-25 Prosedyre for rengjøringsrutiner lugarer og fellesområder
KS&SMS-03-2-3-25 Oppslag Arbeid / Hviletid
KS&SMS-03-2-3-26 Oppslag Arbeid / Hviletid Engelsk
KS&SMS-03-2-4-26 Prosedyre for rengjøringsrutiner bysse, pantry, messe proviantstoreser og vaskeri.
KS&SMS-03-2-4-27 Prosedyre for mat håndtering, lagring og tilberedning.
KS&SMS-03-2-4-28 Tilberedelse av matvarer
KS&SMS-03-2-4-29 Prosedyre for kontroll av drikkevann
KS&SMS-03-2-4-34 Prosedyre for Medisin og Medisinsk behandling
KS&SMS-03-2-4-35 Prosedyre for kjemikalie håndtering
KS&SMS-03-2-4-36 Prosedyre for håndtering av biologiske faktorer
KS&SMS-03-2-4-37 Beredskapsplan ved uforutsett høy eksponering av kjemikalier.
Fokus og Målstyring1
Polar Operasjons Manual (POM)37
Dekkshåndbok0
KS&SMS-04 Fartøyistrument13
KS&SMS-05 Tokt4
KS&SMS-06 Fartøydrift6
KS&SMS-07 Fangstutstyr2
KS&SMS-08 Leiefartøy6
KS&SMS-12 Koronatiltak - fartøy7