Gå til hovedinnhold

Rapporter

Resultat: (130) Viser 121 - 130

Rapport fra havforskningen 2019-34

Feasibility study on the use of scientific multibeam sonar to characterize the Atlantic Bluefin Tuna spawning stock

06.09.2019
Maria Tenningen, Hector Pena, Rolf Korneliussen, Egil Ona (IMR) and Vicent Puig Pons (Polytechnic University of Valencia)
Rapport fra havforskningen 2019-32

Tilstandsvurdering av C-felt for tarehøsting i Rogaland og Sogn og Fjordane i 2019

21.08.2019
Henning Steen (HI)
Rapport fra havforskningen 2019-31

Monitoring programme for veterinary control on seafood products imported to Norway from third countries – results from 2018

12.08.2019
Helge Hove, Julia Storesund, Bjørn Tore Lunestad, Monica Sanden og Martin Wiech (HI)
Rapport fra havforskningen 30-2019

Program for overvåking av fiskefôr

05.07.2019
Veronika Sele, Monica Sanden, Marc Berntssen, Julia Storesund, Kai Kristoffer Lie, Marit Espe, Anne-Katrine Lundebye, Gro-Ingunn Hemre, Rune Waagbø and Robin Ørnsrud (IMR)
Rapport fra havforskningen 2019-29

In situ sea lice egg sterilization with UVC light

27.06.2019
Samantha Bui, Frode Oppedal (HI), Luke Barrett, Tim Dempster og Cassie Pert (University of Melbourne)
Rapport fra havforskningen 2019-28

Annual report on health monitoring of wild anadromous salmonids in Norway 2018

21.06.2019
Abdullah Sami Madhun, Ørjan Karlsen, Egil Karlsbakk (HI) og Bengt Finstad (Norwegian Institute for Nature Research)
Rapport fra havforskningen 2019-27

Lakselusinfestasjon på vill laksefisk våren 2019

20.06.2019
Rune Nilsen, Rosa Maria Serra-Llinares, Agnes Marie Mohn, Runar Kjær, Anne Dagrun Sandvik, Ørjan Karlsen (HI), Bengt Finstad NINA og Gunnar Bekke Lehmann NORCE
Rapport fra havforskningen 2019-26

Undersøkelser av gyte- og oppvekst-områder for torsk i Smøla og Aure kommuner våren og høsten 2018

18.06.2019
Terje van der Meeren (HI)
Rapport fra havforskningen 2019-25

Analyser av saltinnhold i utvalgte matvarer i Norge 2014-2018

14.06.2019
Lisbeth Dahl, Edel Erdal, Marita Eide Kristoffersen, Marian Kjellevold (HI), Ellen Kielland (Mattilsynet) og Anne Kathrine Owren Aarum og Britt Lande (Helsedirektoratet).